Spar penger på ditt lån med 117Banker

I dag finnes det et utrolig stort marked for online forbrukslån og kredittkort. Det betyr også at det er mye konkurranse, og at forskjellen på hva selskapene kan tilby deg er veldig stor. Derfor er det utrolig viktig å få undersøkt alle dine muligheter før du velger ditt endelige tilbud. 117Banker.com kan hjelpe deg med dette. Her kan du nemlig se oversikter over norske selskaper som tilbyr forbrukslån eller kredittkort på nett. I oversiktene finner du alt den informasjonen som er nødvendig for deg. Du kan blant annet se hvor mye du kan låne, og her er det mulighet for å velge alt fra 1.000 til 500.000 kr. Du kan også se hvilken nedbetalingstid du kan velge, og ikke minst hvilken rente selskapene kan tilby deg. Det er bare viktig å huske på at din endelige rente avhenger av den kredittvurdering som selskapet foretar av deg. 

Du kan også finne opplysninger om selskapenes søknadskriterier. Dette er viktig for å finne de som er relevante for deg. Du må nemlig leve opp til noen krav for å kunne sende inn en søknad, og kan du ikke oppfylle kravene hos et selskap, da er det ingen grunn til å kaste bort tid på å søke hos denne långiveren. Det kan blant annet være krav til din alder og din økonomi. Sist men ikke minst kan du se en vurdering av hvert selskap, basert på andre kunders opplevelser. Og du kan selv bidra med en vurdering så andre kunder kan se hvilken service långiveren leverer. 

Med https://117banker.com/nb sparer du tid på jakten etter det billigste forbrukslån på nett, og du kan raskt og enkelt få oversikt og sammenligne de forskjellige muligheter. Det gjør det enklere for deg å finne frem til de selskaper du vil søke hos. Du kan selvfølgelig også sende inn din søknad via hjemmesiden. Du trykker bare på “Søk her”, og så kommer du videre til långiverens egen nettside der du kan fylle ut skjema med opplysninger om deg selv og det lånet du ønsker. Det tar bare få minutter, og det er alltid helt gratis og uforpliktende. Derfor kan du med fordel søke hos flere selskaper. Da mottar du nemlig flere tilbud, som du kan sammenligne. Se på den effektive renten når du skal finne det billigste tilbud. Den forteller deg hva den samlede kostnaden på lånet er, og derfor vil den laveste effektive renten alltid gi deg det billigste online lån.